Sposób przygotowania

Z udka kurczaka ściągnęłam skórę. Wrzuciłam do zimnej wody. Kiedy woda się zagotowała dodałam obrane warzywa: marchew, pietruszkę, selera, pora, pietruszkę zieloną, nać selera, liść kapusty, podsmażoną na ogniu cebulkę i wegetę. Gotowałam ok. 1,5 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    a skad taka nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    Skąd nazwa? Niby zwykły rosół, ale gotowany tylko n adrobiu bez skóry - zgodny z dietą Dukana.
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Słyszałam, że dieta dukana okazała się szkodliwa dla zdrowia :-( ale ten rosołek na pewno nie jest :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny i zdrowy po prostu palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny i zdrowy po prostu palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !