Sposób przygotowania

Nadzienie mięsne: Mięso kroimy na małe kawałki, solimy, pieprzymy, posypujemy przyprawą i podsmażamy na złoto na oleju.
Nadzienie warzywne: Wszystkie składniki kroimy i wsypujemy do osobnych miseczek. Kapusty szatkujemy. Pomidory obieramy ze skórki, kroimy na plastry lub pół plastry. Ogórki obieramy, kroimy w plasterki. Kukurydzę odsączamy. Cebulkę obieramy, drobniutko kroimy, przelewamy wrzątkiem.
Składanie kebaba: Z chlebków odcinamy brzeg, robimy kieszonkę, smarujemy w środku obficie sosem czosnkowym, nakładamy mięso, warzywka, a wierzch polewamy ulubionymi sosami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    uwielbiam ale rzadko robię
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    oj zjadłoby się:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !