Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pianka truskawkowa z galaretką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

TRUSKAWKI MROŻONE 0,5 kg
galaretka truskawkowa 3 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżeczka
jogurt naturalny 1 pojemnik

Przepis i sposób przygotowania na: Pianka truskawkowa z galaretką

Zamrożone truskawki miksujemy, dodajemy duzy kubeczek jogurtu naturalnego, jedna rozrobioną galaretkę truskawkową i rozrobioną w małej ilości wody żelatynę.
Całośc przelewamy do tortownicy. Na zastygniętą piankę wlewamy rozrobiona galaretkę. Czekamy do zastygnięcia i gotowe :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 01.12.2012 17:52
pyszne
przejs 27.10.2011 18:37
Na pewno pychotka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak