Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farafki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto drożdżowe: 500 g
biały ser 500 g
mak
cynamon
cukier
miód

Przepis i sposób przygotowania na: Farafki

rozkruszone ciasto wymieszac z serem,cynamonem,cukrem.uformować paluszki,posypac makie.wstawić do piekarnika do 160stopni i pec 30 min.podawaj z miodem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Danuta_Prorok 06.03.2011 14:26
super
anja3107 05.02.2011 12:12
bardzo ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak