Sposób przygotowania

Mięso umyć, rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, posmarować chrzanem i odłożyć do lodówki na 1 godz. Następnie obtaczać w mące, zamaczać w jajku wymieszanym z przyprawą kucharek, i w płatkach owsianych. Na patelni rozgrzać oliwę, smażyć kotlety z obu stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    W takiej panierce kotleta jeszcze nie jadłam, a wygląda ciekawie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi super smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszny!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny, lubię takie odmiany.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !