Sposób przygotowania

Filety pokroić na cząstki, ułożyć na półmisku i skropić sokiem z cytryny. Cebule obrać, pokroić , wyłożyć na śledziki, polać olejem.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jakie jest tu szczególne znaczenie cytryny, aż podkreślone w tytule? Przecież zawsze śledzia skrapia się octem lub właśnie sokiem z cytryny! A cebulę zawsze kroi pani aż tak grubo?!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    ja zazwyczaj skrapian octem, musze tez wyprobowac z cytryna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    mnie tez bardziej smakuje jak pokroje grubiej cebulke

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !