Sposób przygotowania

Na soku ugotować budyń, gdy przestygnie wyłożyć na biszkopt. Następnie ubita śnieżkę z 1 galaretką rozpuszczoną w 1 szklance wody.
Na to na zieloną piankę poukładać delicje, a wierzch zalać galaretką rozpuszczoną wg instrukcji na opakowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    troche lepiej wychodzi galaretka z mniejszą ilością wody
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ulka

    na pewno tak samo smakuje jak wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !