Sposób przygotowania

Na soku z marchwi ugotować gęsty budyń. Jeszcze ciepły wylać na połowę biszkopta. Przykryć drugą częścią ciasta. Wyłożyć ubitą śmietanę. Wierzch posypać czekoladowymi wiórkami.
Do budyniu można oczywiście użyć dowolnej kombinacji smaków soku marchwiowego,, ale muszę przyznać, że ten zielony bardzo przypadł mi osobiście do gustu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super ciekawy przepis z tym kubusiem ciekawa jestem skąd wzięłaś pomysł
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo ciekawy pomysł, ładnie się ciasto prezentuje i nie jest skomplikowany w przyrządzeniu ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    CIEKAWY PRZEPIS
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmmmm uwielbiammm;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !