Przepis i sposób przygotowania na: Czosnkowa
Bagietkę pokroić na kromeczki, natrzeć czosnkiem, podsmażyć na patelni z obu stron.
Gorącą zupę rozlać do miseczek, wrzucić do każdej grzankę.
Można też podać zupę w bulionówkach, a grzanki osobno.
czosnek ząbki | 1 szt. |
ziemniaki | 4 szt. |
oliwa | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
bagietka | 1/2 szt. |
ser gouda | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: