Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, odciąć trzony.Tartą bułkę wymieszać z mlekiem. Cebulę drobno posiekać i poddusić na maśle razem z posiekanymi trzonami pieczarek, Cebulę połączyć z bułką, wbić jajko, dodać roztarty z solą czosnek, szczypiorek, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Kapelusze pieczarek napełnić nadzieniem, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, wstawić do mocno nagrzanego piekarnika na 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być pyszne, uwielbiam pieczarki podane w ten sposób.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !