Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzepy i groszku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1/2 szt
śmietana 12% 3 łyżki
majonez tradycyjny 1 łyżka
sól do smaku
rzepa 3 (biała)
jabłko winne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzepy i groszku

Moja ulubiona surówka do ryb morskich. Rzepę i jabłka oskrobać i zetrzeć na tarce. Dodać groszek zielony. Wmieszać z sosem przygotowanym z 3 łyżek śmietany i jednej łyżki majonezu. Posolić i popieprzyć do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 29.10.2013 14:13
bardzo ciekawa surówka
kate.500 30.07.2013 07:31
pyszna surowka
caralajna 09.05.2012 22:11
ciekawa
accee 03.02.2011 21:56
Bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak