Sposób przygotowania

Szyjkę zalać wodą dodać listek, ziele i pieprz czarny. Chwilę pogotować następnie dodać pozostałe składniki dowolnie pokrojone. Zupę gotować do miękkości warzyw. Na końcu dodać natkę pietruszki oraz doprawić do smaku solą i pieprzem. Szyjkę wyłowić i obrać ją z mięska a następnie je wrzucić do garnka.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie zupki są najlepsze...
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Musi być dobra.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezły miks
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !