Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasiane nadzienie do pierogów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 40 dkg
cebula 2 sztuki
kajzerka 1 sztuka
tłuszcz do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasiane nadzienie do pierogów

Posiekaną cebulę zeszklić na tłuszczu, kajzerkę namoczyć i odcisnać. Kiełbasę i kajzerkę przepuścić przez maszynkę, dodac cebulę, wymieszać. DOprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 15.07.2011 09:18
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak