Sposób przygotowania

Białka z cukrem ubić na sztywną pianę. Następnie wsypać zmielone orzechy, mak, aromat i mąkę wymieszaną z prosziem do pieczenia, delikatnie wymieszać. Ciasto włożyć do worka cukierniczego i wyciskać małe ciasteczka. Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 170 stopni na złoty kolor. Po upieczeniu ozdobić według uznania.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ale pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ale smacznie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !