Sposób przygotowania

1. Kapustę kiszoną pociąć i odgotować. Odcisnąć z wody.
2. Pieczarki zmielić przez maszynkę lub zetrzeć na tarce (ja wolę zmielone przez maszynkę)
3. Cebulkę posiekać na drobno i podsmażyć na złocisto na smalcu. Dodać pieczarki i kapustę i jeszcze smażyć.
4. Farsz ostudzić doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    samorodne i dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    oj zjadłoby się
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Moje ulubione piero?ki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !