Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do pierogów z kapustą i grzybami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dkg
pieczarki 70 dkg
cebula biała 1 szt
smalec 4 łyżka
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów z kapustą i grzybami

1. Kapustę kiszoną pociąć i odgotować. Odcisnąć z wody.
2. Pieczarki zmielić przez maszynkę lub zetrzeć na tarce (ja wolę zmielone przez maszynkę)
3. Cebulkę posiekać na drobno i podsmażyć na złocisto na smalcu. Dodać pieczarki i kapustę i jeszcze smażyć.
4. Farsz ostudzić doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 26.01.2012 23:00
Moje ulubione piero?ki :)
iza15 26.07.2011 23:44
fajny
Karolcia12 14.04.2011 16:42
oj zjadłoby się
plocia 09.03.2011 18:41
samorodne i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak