Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do pierogów z mięsem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 1 kg
cebula biała 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów z mięsem

1. Cebulę usmażyć na złocisty kolor na smalcu.
2. Mięso mielone połączyć z cebulą razem z tłuszczem.
3. Doprawić do smaku solą i pieprze,
4. Dokładnie wymieszać.

Taki farsz jest gotowy do nakładania do ciasta pierogowego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmakolykiJoanny 14.02.2011 12:47
Już dawno nie robiłam pierożków z mięskiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak