Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do pierogów ruskich

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
cebula biała 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
twaróg 1 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów ruskich

1. Ziemniaki ugotować.
2. Cebulę posiekać na drobną kostkę i usmażyć na złocisto na smalcu.
3. Ziemniaki zemleć dodać cebulkę razem z tłuszczem i rozkruszony ser biały.
4. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak