Sposób przygotowania

Tatar w wykonaniu mojego synka- polędwicę dwukrotnie zmielić. Cebulę, ogórki, pieczarki bardzo drobno posiekać. Mięso wymieszać z jednym żółtkiem( najlepiej od kur Maransów...podobno są wolne od salmonelli), oliwą z oliwek i Maggi. Dołożyć posiekane warzywa i grzybki, doprawić solą i pieprzem dokładnie wymieszać. Podawać udekorowane kolejnym żółtkiem. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    UUUU... musi być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    mocno jajeczne. kolejny pomysł do wypróbowania :o)
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jest dobre! Tatar jest wspaniały! A ten dzięki przyprawom, szczególnie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tatara nawet latem zajadam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    zjadłabym tak świerzo podane super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !