Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie , potem kroimy je w plasterki, posypujemy przyprawami , bułką tartą . I kładziemy te ziemniaki do takiego naczynia np. do zapiekanek , smarujemy tłuszczem foremkę posypujemy groszkiem , rodzynkami , polewamy śmietaną roztrzepaną z chrzanem i jajkami , na koniec jeszcze posypujemy serem startym i zapiekamy w piekarniku , do czasu aż zauważymy że zapiekanka jest gotowa .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ale fajny przepis ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !