Sposób przygotowania

Do nie dużego garnuszka wlewamy troszkę oliwy , zagrzewamy potem te pomidory z puszki, dodajemy troszkę przyprawy , po paru minutach możemy wrzucić kostkę i wodę .Gdy woda odparuje a sos zacznie gęsnieć to doprawiamy . Następnie możemy pomału dodawać przyprawy , na razie oprócz soli . Przypraw możemy dać tyle ile sami chcemy , potem zdejmujemy z ognia . Do szklanki dodajemy łyżkę śmietany , troszkę soli i sos 3 łyżki, dokładnie wymieszać i powoli wlać do garnka , możemy to zrobić w szklance albo w małym słoiczku. Całość mieszamy i gotowe . Możemy taki sos dać do gołąbków albo makaronu

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    będę próbowała
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksandra16

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !