Sposób przygotowania

Cebulę zeszklić na tłuszczu, dodać kabaczek, podlać wodą i dusić do miękkości. Pokrojone pomidory udusić na tłuszczu, dodać przyprawy. Wymieszać z kabaczkiem. Doprawić do smaku. Potrawa ta nadaje się do przechowywania w lodówce, na drugi dzień jest jeszcze smaczniejsza.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo lubię kabaczki, ale żeby przyrządzić taki bigosik - muszę czekać do lata:)
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Kabaczki i cukinie też moje ulubione...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !