Sposób przygotowania

schab bardzo cienko rozbijamy i nacieramy pieprzem i kucharkiem, na połowie kładziemy po kawałku sera. Pęczek szczypiorku drobno siekamy i równomiernie rozkładamy na kazdym z kawałków mięsa, na kazdy kotlet kładziemy ok pół łyżeczki majonezu, składamy na pół i spinamy wykałaczkami. Obrany czosnek przeciskamy i mieszamy ze szczypta soli i przyprawy do wieprzowiny - mieszamy i nakładamy po 1 stronie roladki. Lekko opruszamy mąka i dociskamy, panierujemy w jajku i bułce, smażymy na głębokim tłuszczu

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ale ser się topi! Uwielbiam takie roladki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ciekawy wkład do schabu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !