Sposób przygotowania

Składniki na ciasto zagniatamy i wyrabiamy. Ciastem wyklejamy wyłożoną sreberkiem dużą prostokątną blachę. Brzoskwinie odsączamy, kroimy na większe kawałki.
Ser łączymy z serkami Danio oraz z pozostałymi składnikami masy. Wykładamy część masy, na to kawałki brzoskwiń. Przykrywamy resztą serowej masy.
Ciasto pieczemy ok. 1 godz. w nagrzanym piekarniku w temp. 160-180 st. C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    jedno z moich ulubionych ciast :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !