Sposób przygotowania

Galaretki przyrządzić wg przepisu na opakowaniu.
Część mleka zmiksować z mąką i jajkami. Resztę mleka zagotować z masłem, wsypać cukry. Wlać zmiksowaną masę, wymieszać aż zgęstnieje.
Na biszkopt wyłożyć ciepłą masę budyniową. Ułożyć ściśle obok siebie Delicje. Zalać tężejącą galaretką. Schłodzić.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda bosko
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Uwielbiam takie lekkie ciasta!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    smacznie wygląda, no i jeszcze ten budyn
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !