Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić na kwadraty ok 10 na 10 cm. Mięso mielone obsmażyć na oleju z dodatkiem cebulki. Wątróbkę dobrze wysmażyć. Zmielić razem mięso z cebula i wątróbka. Doprawić solą i pieprzem. Na każdy kwadrat kłaść łyżeczkę mięsa i zginać ciasto w połowie i mocno dociskać na brzegach. Piec w temperaturze ok 200 stopni około 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajny pomysł tylko dla mnie bez wątróbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbka OK..a w paszteciku pycha no i barszcz...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ANITA15

    pyszne z barszczykiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    interesujace, skorzystam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Apetycznie to wygląda, muszę spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    ciekawe :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    już mam pomysł na paszteciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !