Sposób przygotowania

1 szklankę wody, mleko i masło zagotować, wsypać ryz i gotować do miękkości. Ugotowany ryż wyłożyć na połmisek, posypać cukrem pudrem i cynamonem. W oddzielnym dzbanuszku podać śmietankę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    W takiej wersji jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na śniadanie idealny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny obiadek
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !