Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane parówki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 2 szt.
jajko 1 szt.
ketchup 3 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane parówki

Parówki przekroić wzdłuż i na pół. Jajko roztrzepać z ketchupem.
Następnie połówki parówek maczać w jajku z ketchupem i panierować w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 20.11.2012 15:54
takich nie robiłam jeszcze
Justyna28 20.04.2012 09:29
fajne
ewasylwia 03.02.2011 11:09
ale fajne i szybkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak