Sposób przygotowania

Do wrzącego bulionu wsypać kaszę i ciągle mieszać żeby uniknąć grudek.
Kaszę wyłożyć do miski - wystudzić.
Ser zetrzeć na tarce a natkę posiekać.Do kaszy wbić jajko,dodać ser i natkę dokładnie wymieszać.
Formować kotleciki i smażyć z obu stron na oleju.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takich jeszcze nie jadłam..
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Warto spróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawy przepis:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jarskie kotleciki- super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Koniecznie do wypróbowania.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kupie ser to wypróbuję .
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na kotlety.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !