Sposób przygotowania

Jabłka pokroić, udusić, do gorących dodać suchą galaretkę, wymieszać do rozpuszczenia. Kokos, mleko i cukier zagotować, zaparzyć, wystudzić.
Masło utrzeć, dodawać po łyżce kokosu ciągle ucierając.
Na biszkopt rozłożyć ciepłe jabłka, na jabłka masę kokosową.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię ciasta i kokos, więc dla mnie rewelacyjne połączenie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ciekawa propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !