Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z namoczoną i odciśniętą bułką. Dodać cebulę i czosnek pokrojone w kosteczkę lub starte na tarku. Przyprawić. dodać jajko, wymieszać formować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię z ziemniaczkami i mizerią
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    tradycyjny smak ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !