Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cannelloni z miesem mielonym w sosie pomidorowym z beszamelem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

canelleoni 8 sztuk
mięso mielone 400 gram
pomidorowy przecier 300 mililitrów
koncentrat 1 łyzeczka
sos beszamelowy 200 mililitrów
ser żółty 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: cannelloni z miesem mielonym w sosie pomidorowym z beszamelem

Mieso podsmażamy , przyprawiamy, makaron napełniamy miesem układamy w naczyniu zaroodpornym,pomidorowy przecier doprowadzamy do wżenia dodAJMEY KONCETRAT PRZYPRAWIAMY SOLA I PIEORZEM, POLEWAMY MAKARON NA WIEŻK DODAJEMY SOS BESZAMELOWY, I POSYPUJEMy startym serem zapiekamy 50 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 19.02.2011 20:42
pyszna sprawa
hastalavista 07.02.2011 18:47
coś pysznego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak