Sposób przygotowania

dokładnie umyty i pokrojony w krążki por podsmażamy na maśle. Przyprawiamy: peprzem, papryką przyprawą kucharek. Gdy por już troszkę zmięknie dodajemy keczyp i jeszcze chwilkę smarzymy cały czas mieszając.
Jajka lekko ubijamy z mlekiem. Wylewamy jajeczną masę na rozgrzaną patelnię z niewielką ilością tłuszczu. Podsmażone już brzegi omleu zwijamy lekko do środka. Gdy omlet jest już prawie gotowy ale jeszcze nie jupełnie ścięty wykłademy do środka farsz porowy i jeszcze trochę trzymamy na małym ogniu.
Podajemy na rozgrzanym talerzu np. przystrojony krążkiem i odrobiną keczupu. SMACZNEGO.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalny pomysł,wart wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Musi byc pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !