Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ajerkoniak

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier wanilinowy 2
cukier 250 g
żółtko jajek 8
mleko skondensowane 2
wódka 0,5 l

Przepis i sposób przygotowania na: ajerkoniak

Cukier zwykly wraz z cukrem wanilinowym miksujemy z zoltkami. Dodajemy mleko skondesnowane i wodke. Odstawiamy do lodowki na 12 godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia40 02.02.2011 19:20
baaardzo apetycznie się zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak