Sposób przygotowania

Pszenice kilkakrotnie wypłukać. Namoczyć( ok 6 godzin). Ugotować- 1,5 godziny w lekko osolonej wodzie. Wystudzić. Dodać 4 łyżki miodu, oraz 4 łyżki konfitury z płatków róży. Dołożyć rodzynki, posiekane orzechy i wymieszać. Schłodzić. Bardzo smaczne.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda smakowicie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nigdy nie jadła kutii...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetycznie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    może zrobię w tym roku taką, bo mam konfiturę różaną w zapasie i pomysł mi się spodobał :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !