Sposób przygotowania

z podanych skladnikow zagniatamy ciasto i odstawiamy do wyrosniecia w cieple miejsce. kapuste gotujemy i kroimy bardzo drobniutko .tak samo postepujemy z grzybkami. laczymy kapuste z grzybami podobnie jak do pierogow. Gdy ciasto wyrosnie zagniatamy go jeszcze raz ,odcinamy po kawalku.faszerujemy farszem z kapusty i formujemy pierozki. Ukladamy na blaszke i pieczemy az pierozki sie zarumienia.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    znajomy blat kuchenny ...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    lubie takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takie pulchne aż ślinka cieknie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Apetyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    a jak je odgrzewac ? czy nie odgrzewamy?
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    mozna na chwilke wsadzic do mikrofali lub jesc na zimno dobre sa pod kada postacia,
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z mikrofali na 1-2 minutki i są pycha do czerwonego barszczyku,ale i tak odstawiam za tym ,ze najlepsze są świeże jeszcze cieplutkie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i nabrałam chęci na nie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kto mi je zrobi?
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Apetyczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !