Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z powidłami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
masło 2 łyzki
cukier waniliowy 1 łyżeczka
powidła śliwkowe 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z powidłami

Rozgrzać opiekacz do kanapek. Kromki chleba tostowego posmarować masłem, posypać cukrem waniliowym. Na dwie kromki chleba położyć po łyżce powideł, przykryć pozostałymi kromkami. Włożyć do opiekacza i zapiec.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 20.01.2014 16:13
super pyszne
IlonaAlbertos 28.12.2013 20:40
Smakowite.
ankaryba 11.04.2013 08:02
bardzo lubię :-)
romanrafal
romanrafal 13.03.2013 14:44
bardzo dobre
Seba 13.12.2012 09:39
pycha
Iwusia 21.03.2012 23:16
smakowite są
Iwona51
Iwona51 17.09.2011 11:35
super
Iwona51
Iwona51 17.09.2011 11:35
super
Iwona51
Iwona51 17.09.2011 11:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak