Sposób przygotowania

Rozgrzać opiekacz do kanapek. Kromki chleba tostowego posmarować masłem, posypać cukrem waniliowym. Na dwie kromki chleba położyć po łyżce powideł, przykryć pozostałymi kromkami. Włożyć do opiekacza i zapiec.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite są
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !