Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak w klasycznej panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt.
Kurczak panier do drobiu Prymat 4 łyżki
mleko 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w klasycznej panierce

Filety przekroić wzdłuż na mniejsze części, rozbić delikatnie przez folię. Posmarować mlekiem lub wodą, obtaczać w gotowej panierce i smażyć na dobrze rozgrzanym oleju na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

radek305
radek305 03.02.2011 00:03
na pewno wyprobuje bo smakowicie wyglada
Krystyna32 02.02.2011 22:33
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak