Sposób przygotowania

kapustę drobno szatkujemy a następnie wkładamy na ok. 15 minut do gotującej lekko osolonej wody. odcedzamy. pora(możemy go zastąpić cebulą) kroimy w cienkie paseczki a jabłka zaś ścieramy na tartce jarzynowej. całość dokładnie mieszamy z oliwą. dodajemy sok z cytryny oraz rodzynki. mieszamy i doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie surówki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Damian19

    jest wysmienita
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super, ja tez lubie taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    bedzie dzis na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny dodatek do drugiego dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !