Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić w plastry i ugotować na pół miękko w osolonej wodzie, odcedzić. Na patelni rozgrzać połowę smalcu, dodać pokrojoną cebulę i kiełbasę, lekko zrumienić, wyłożyć do miseczki. Na pozostały tłuszcz wsypać ziemniaki i delikatnie zrumienić. Pod koniec dodać usmażoną cebulę z kiełbasą, wymieszać i chwilę poddusić. Podawać jajkiem sadzonym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ale pyszności... mniamm
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na szybko i smacznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha,lubię takie jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    natalia.doradca

    Szybkie i smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !