Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

befsztyk w winie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

befsztyk 500 g
cebula biała 2
masło 3 lyzki
olej
pieprz do smaku
sól do smaku
wino czerwone 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: befsztyk w winie

Befsztyki smazymy z obus stron. Następnie doprawiamy je sola i pieprzem i podpiekamy w piekarniku. Przygotuwujemy sos z pokrojonej cebuli, wina i masla. Doprawiamy. Upieczone befsztyki polewamy sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 01.03.2012 01:56
Zapowiada się smakowicie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak