Składniki:
fasolka szparagowa | 2 kg |
marchew | 40 dag |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
ocet 10 % | 3 łyżki |
ziele angielskie | wg uznania |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | wg uznania |
cebula | 40 dag |
fasolka szparagowa | 2 kg |
marchew | 40 dag |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
ocet 10 % | 3 łyżki |
ziele angielskie | wg uznania |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | wg uznania |
cebula | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: