Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyn domowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 0,5 l
mąka 2 łyżki
mąka ziemniaczana 2 łyżki
cukier 2 łyżki
cukier wanilinowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Budyn domowy

1. zagotować mleko z cukrem waniliowym,
2. pół szklanki mleka odlać wcześniej dodać do niego mąkę i cukier,
3. gdy budyń będzie się gotował dodać rozrobione mleko z mąką i cukrem, chwile zagotować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak