Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane farszem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 90 dag
cebula 4 dag
masło 6 dag
margaryna 7 dag
jaja 1 szt
natka pietruszki 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane farszem

1. Pieczarki ugotować
2. wydrążyć pieczarki, żeby zostały wydrążone kapelusze
3. pozostałości pieczarek posiekać
4. cebulę obrać posiekać zeszklić na patelni,
5. jaja ugotować na twardo, pokroić drobną kostkę
6. pietruszkę nać posiekać
7. z cebuli, jaj, pietruszki, przyprawy, pieczarek zrobić nadzienie, nadziewać kapelusze

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak