Sposób przygotowania

Składniki na ciasto utrzeć za pomocą miksera ( na samym początku utrzeć margarynę z cukrem , a później resztę). Przygotowane ciasto wylać na formę 30x40 cm i piec około 30 minut w 16-175 C. Po upieczeniu ciasta przestudzić je.
Bierzemy się za przygotowanie kremu: margarynę utrzeć z cukrem pudrem i śmietaną. Ciasto przekroić na pół i posmarować kremem. Przykryć drugą połówką ciasta. W rondelku rozpuścić margarynę, dodać do tego mleko, kakao i cukier pduer- wszystko mieszać, aż składniki się połączą(nie trzeba już tego gotować). Przygotowaną polewą polać ciasto. Przygotowaną wuzetkę umieścić w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    przesmaczne ciachooo!;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !