Sposób przygotowania

W rondelku zagotować wodę z solą i masłem. Wsypać przesianą mąkę. Energicznie mieszając gotować aż masa będzie gładka oraz będzie odstawać od dna. Ostudzić. Następnie ucierając mikserem dodawać po 1 jajku. Ciasto najlepiej przygotować dzień wcześniej. Tak aby następnego dnia smażyć je na głębokim i mocno rozgrzanym oleju. smażyć na złoty kolor. Podawać posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata34

    bARDZO SMACZNE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata34

    bARDZO SMACZNE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata34

    bARDZO SMACZNE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ale proste i smaczzne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !