Sposób przygotowania

Naleśniki usmażyć wg swojego sprawdzonego przepisu lub z mojego(jest w linku powyżej). Z parówek zdjąć osłonki, każdą przekroić wzdłuż na pół. Na każdy ostudzony naleśnik nałożyć plasterek żółtego sera, pół parówki i zwijać w rulony, które następnie należy obtoczyć w jajku, a potem w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na niewielkim ogniu.
Uwaga! Po usmażeniu 1 partii, zlać tłuszcz (nalać świeżego), bowiem zostało w nim troszkę bułki, która odpadła z ruloników i będzie się szybko przypalać.
Podawać gorące polane sosem czosnkowym oraz ketchupem (mnie najbardziej taka wersja odpowiada) z dowolnymi surówkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    smaczne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    proste, dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszności:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !