Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić we wrzącej wodzie, ostudzić i wylać na głęboki talerz. Wstawić do lodówki
Gdy galaretka będzie całkowicie zastygnięta, brzoskwinie osączamy z syropu i kroimy w kostkę. Czekoladę rozpuszczamy na parze. Dżem dajemy do rondelka i podgrzewamy, ostudzamy.
Składniki wkładamy do szklanek w następującej kolejności: brzoskwinie, dżem (do każdej po łyżeczce), roztopioną czekoladę, galaretkę pokrojoną w kostkę.
Wierzch można udekorować brzoskwiniami i odrobiną kakao.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mmmm jakie kolorowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    wyglądają apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    nazwa bardzo kreatywna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !