Sposób przygotowania

Mięso pokrój w plastry, rozbij tłuczkiem, posyp przyprawami i mąką. Mocno zrumień z obu stron . Podsmaż na silnym ogniu. Przełóż ga garnka. Cebylę pokrój w talarki. Dodaj do mięsa i duś wszystko do miękości. Dodaj pieczarki pokrojone w plasterki. Podlej wodą (tyle, ile chcesz mieć sosu), dopraw do smaku. Przykryj i duś około 20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    moge jesc zawsze i wszedzie takie jedzenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smakowite mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !